75.YIL CUMHURİYET İLKOKULU


Vizyon: Yönetici, öğretmen, personel öğrenci ve velilerin işbirliği ile kendini sürekli yenileyen, ilçede nitelikli bir okul olmaktır.

Misyon: Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızlı ulaşabilen, fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:35-14:25
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza servis bulunmamaktadır. Ancak yakınından dolmuş hattı geçmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz ilçede düzenlenen sportif faaliyetlere etkin bir şekilde katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda son iki eğitim öğretim 75.Yıl Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu öncülüğünde TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 354 415 16 52

Belgegeçer - (354) 415 1652

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://75yilcumhuriyetilkokuluu.meb.k12.tr

Adres - GÜZELYURT MAH. 1063. SK. NO 3 SORGUN / YOZGAT

Öğretmen :5
Öğrenci :74
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :375
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Sorgun; Yozgat´ın 52400 nüfuslu ilçesidir. Ulaşım açısından çok rahat ve stratejik konumu olması nedeniyle her geçen gün gelişmektedir. Termal tesisleri ile özellikle çevre illerden turist çekmektedir. Termal tesisler, kömür ocağı ve şeker fabrikası ilçe ekonomisinde önemli yer tutmaktadır. Doğalgaz mevcuttur. Konutlaşmanın gün geçtikçe artmasından dolayı ev kiralama noktasında, hiçbir sıkıntı yoktur.

Adres - GÜZELYURT MAH. 1063. SK. NO 3 SORGUN / YOZGAT

Ulaşım Okulumuza ulaşım ilçe merkezinden yürüme mesafesindedir. Sorgun ilçesi Sivas´a 190 km, Çorum´a 120 km, Samsun´a 290 km ve Ankara´ya 250 km uzaklıkta yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 35 km´dir. Okulumuz ilçe merkezine bağlı Güzelyurt mahallesine olup ilçe merkezine 950 metrelik yürüme mesafesindedir.